Lapset ja nuoret


Kiertuli (7-10v.)

Kiertuli koostuu yhdeksästä innokkaasta 7-10 -vuotiaasta lapsesta. Ryhmä harjoittelee Tirikan päiväkodilla tiistaisin tunnin ajan. Kiertuli on ollut olemassa jo pitkään, ryhmän ohjaajat Jenni Silvennoinen ja Suvi Rahikainen ovat nähneet ryhmän kehittymisen alle kouluikäisistä nyt jo taitaviin koululaisiin.

Ryhmä on osallistunut jo kerran Kalenoiden pääjuhlaan ja lisäksi useisiin seuran pikkujouluihin ja kevätkonsertteihin. Myös Tanssikimaraan päästiin syksyllä 2022 ja ensimmäistä kertaa oltiin leirillä yötä.

Mikä oli hienointa syksyssä 2022? ”No Tanssisatu Ruma Ankanpoikanen!”

Keväällä 2023 ryhmä harjoittelee Kalenoihin, ne ovat ryhmän päätavoite kesälle 2023. Hambon, polskan ja tunneilmaisun parissa vietetään siis kevät.

Kiertulin harkat ovat naurua, tanssia, leikkiä ja juttelua. Lempileikkinä lapsilla on hipat.

Ja avainsanat Kiertulille ovat vauhti, energia ja tsemppaus!

Kiertuli

Kiherrys (7-11v.)

Ryhmä on muutamia vuosia nauttinut yhdessä tekemisestä Tirikan päiväkodilla keskiviikkoisin. Ryhmää luotsaa tanssinopettaja (AMK) Susanna Kivinen.

Uudet harrastajat ovat tervetulleita!


Kaiku (12-14v.)

Iloinen porukka jatkaa toimintaansa Tirikan päiväkodilla keskiviikkoisin tanssinopettaja (AMK) Susanna Kivisen ja ohjaaja Noora Vennon kanssa.

Uudet harrastajat ovat tervetulleita!

Kaiku

Karkelo (11-14v.)

Tanssiralli Lahti 2008_39_MR
Karkelo

Harjoitukset Tirikan päiväkodilla tiistaisin klo 18:30-20.00. Ohjaajina toimii Suvi Rahikainen.

Karkelo on jo useamman vuoden yhdessä tanssinut, iloinen ja energinen ryhmä. Lasten suusta: Millaisia myö ollaan? ”No hyviä!” Millaista mein treeneissä on? ”Kivaa!”

Uudet harrastajat ovat tervetulleita!


Kimara (yli 17v.)

IMG-20180723-WA0001
Kimara

Näyttävä ja energinen porukka harjoittelee Tirikan päiväkodilla ohjaaja Merja Skytän kanssa.HUOM! Kaikki ikäsuositukset ovat ohjeellisia.