Kalenat valtaa kaupungin

”Sun ei tarvii mahtuu tiettyyn muottiin ollakses jotain”

Suomen suven merkittävin lasten ja nuorten kansantanssifestivaali Kalenat järjestetään Lappeenrannassa 6.-9.6.2019. Tapahtuma näkyy ja kuuluu kaupunkilaisille useissa katukonserteissa, konserteissa Lappeenranta-salilla ja pääjuhlassa. Pääjuhlan teos ”Sun ei tarvii olla jotain mahtuakses tiettyyn muottiin” käsittelee tanssin ja teatterin keinoin erilaisuutta, suvaitsevuutta ja yhdenvertaisuutta. Tapahtumaan odotetaan noin 700 lasta ja nuorta ympäri Suomen.

Rajan Nuoret mukana Kalenoissa
Rajan Nuoret osallistuu tapahtumaan useiden ryhmien voimalla, mutta perinteisesti myös osoittaen vahvaa talkoohenkeä. Jokaisella kiinnostuneella on mahdollisuus osallistua talkoisiin majoitusvalvonnassa ja kioskissa. Jos kiinnostuit, klikkaa alla olevaa linkkiä ja täytä lyhyt kysely.

Talkookyselyyn


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s