Syyskokous ma 25.11.2019 klo 18:00

Nuorisoseura Rajan Nuoret ry:n sääntömääräiseen syyskokous pidetään maanantaina 25.11.2019 klo 18:00 Hovinpellon päiväkodilla. (Isopällinkatu 2A) Kokouksessa käsitellään mm. toimintasuunnitelma ja talousarvio tulevalle vuodelle, valitaan uusia johtokunnan jäseniä sekä päätetään kerhomaksuista. Toivotammekin erityisesti kaikki nuorisoseuratyöskentelystä kiinnostuneet huoltajat ja läheiset mukaan johtokunnan ehdokkaiksi ensi kaudelle. Työskentely on monipuolista ja kaikille löytyy varmasti juuri sopivaa tekemistä johtokunnassa. Kokouksia järjestetään noin kerran kuussa toimintavuoden aikana.

Tervetuloa kuuntelemaan ja vaikuttamaan!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s