Kerhotoiminta tauolla 13.4.2020 asti

Rajan Nuorten johtokunta on ylimääräisessä kokouksessaan 16.3.2020 päättänyt, että kaikki harjoitukset perutaan 13.4.2020 asti. Päätös perustuu valtioneuvoston 16.3. antamaan linjaukseen, jonka mukaan julkiset kokoontumiset rajataan kymmeneen ihmiseen ja harrastustilat suljetaan.

Tässä vaiheessa kerhomaksuja ei hyvitetä, vaan ryhmien ohjaajille annetaan mahdollisuus pitää ylimääräisiä harjoituksia myöhemmin keväällä. Johtokunta kokoontuu seuraavan kerran 6.4.2020, jolloin kerhojen tilanne arvioidaan uudelleen. Kerhomaksujen mahdolliset osittaispalautukset käsitellään samalla uudelleen, mikäli harjoitukset eivät jatku 14.4.2020 alkaen. Johtokunta tiedottaa tilanteesta seuraavan kokouksen jälkeen.

Kokouksessa päätettiin myös, että Rajan Nuorten kevätkonsertti siirtyy syksylle. Ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Mikäli aiheesta ilmenee kysyttävää, voitte olla sähköpostilla yhteydessä rajannuoret@rajannuoret.fi 

Pidäthän hyvää huolta itsestäsi ja lähimmäisistä huolehtimalla hyvästä käsihygieniasta ja osallistumalla toimintaan vain terveenä!

Rajan Nuorten johtokunta


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s