Kevätkausi siirtyy

Kevätkausi 2021

Ns Rajan Nuorten johtokunta on tänään 2.3. kokouksessaan päättänyt, että kaikkien ryhmien viikkoharjoitusten alkua siirretään edelleen. Harjoitukset voivat alkaa aikaisintaan viikolla 14, pääsiäisen jälkeen huhtikuun alussa.

Päätös perustuu Etelä-Karjalan pahentuneeseen koronatilanteeseen, alueen uusiin suosituksiin ja rajoituksiin. Uusista rajoituksista voit lukea mm. seuraavan linkin takaa: https://www.epressi.com/tiedotteet/terveys/etela-karjalassa-ryhdytaan-tiukempiin-koronatorjuntatoimiin-mita-kontakteja-muihin-ihmisiin-sina-pystyt-vahentamaan.html

Johtokunta tarkentaa toiminnan aloittamiseen liittyviä asioita kokouksessaan 31.3.2021 


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s