Syyskokous 14.11.2022

Rajan Nuorten sääntömääräinen syyskokous järjestetään ma 14.11. klo 18. Kokouskutsu materiaaleineen lähetetään jäsenistölle sähköpostilla lähempänä kokouspäivää.

Yhtenä osana syyskokousta on johtokunnan sekä uuden puheenjohtajan valinta vuodelle 2023. Puheenjohtaja valitaan vuodeksi kerrallaan, kun taas johtokunnan jäsenten sekä varajäsenten kausi on kaksivuotinen. Johtokuntaan voi pyrkiä kuka tahansa Rajan Nuorten jäsen. Jäseneksi liittymisen voi tehdä myös siinä kohtaa, kun tulee valituksi johtokuntaan. Aiempaa kokemusta johtokuntatoiminnasta ei tarvita; tekemällä oppii kaiken tarpeellisen!

Johtokunnan tehtäviin kuuluu mm. seuran tapahtumien järjestäminen ja lukujärjestysten laatiminen, ja se kokoontuu noin kerran kuukaudessa suunnittelemaan tulevaa toimintaa. Työtehtävät on jaettu johtokunnan sisällä vastuualueiden mukaisesti. Iso osa johtokunnan töistä tehdään työryhmissä, eli yksin ei tarvitse jäädä. Työryhmissä voi olla mukana myös ohjaajia tai harrastajia.

Mikäli kiinnostuit johtokuntatoiminnasta, lisätietoja saa nykyiseltä johtokunnalta tai sähköpostilla rajannuoret@rajannuoret.fi

Nykyiseen johtokuntaan ja sen vastuualueisiin pääset tutustumaan TÄSTÄ.

Tervetuloa mukaan johtokuntatoimintaan!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s