Rajan Nuorten syyskokous 26.11.2018

Kutsumme Teidät Nuorisoseura Rajan Nuoret ry:n sääntömääräiseen syyskokoukseen, joka pidetään perjantaina 16.11. klo 18.00 Pontuksen koululla (Muukontie 12, 53300 Lappeenranta). Kokouksessa mm. käsitellään seuran toimintasuunnitelma ja talousarvio tulevalle vuodelle ja valitaan uusia henkilöitä johtokuntaan erovuoroisten tilalle. Toivotammekin erityisesti kaikki nuorisoseuratyöskentelystä kiinnostuneet huoltajat ja läheiset mukaan johtokunnan ehdokkaiksi ensi kaudelle. Työskentely on monipuolista ja kaikille löytyy varmasti juuri sopivaa tekemistä johtokunnassa. Kokouksia järjestetään noin kerran kuussa toimintavuoden aikana.

Lämpimästi tervetuloa mukaan kokoukseen kuuntelemaan ja vaikuttamaan!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s