Kevätkausi 2019 alkaa viikolla 2!

Rajan Nuorten viikkoharjoitukset jatkuvat 7.1. alkaen lukujärjestyksen mukaan. Hiihtoloma on viikolla 9. Kevätkauden harjoitukset päättyvät seuran kevätkonserttiin, joka tanssitaan Lappeenranta-salissa la 25.5.2019. Osa lasten- ja nuortenryhmistä osallistuu vielä tämän jälkeen valtakunnalliseen Kalenat -tanssitapahtumaan Lappeenrannassa 6.-9.6.2019.

Myös uudet harrastajat ovat tervetulleita! Harrastuksen voi aloittaa vielä näin kevätkautena ottamalla meihin yhteyttä, ja/tai tulemalla tutustumaan harjoituksiin ilmaiseksi (max. 3 ilmaiskäyntiä) ja sen jälkeen päättämällä jatkosta.

Mukavaa tanssivuotta 2019!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s